Reviews

Twee jaar geleden heeft Robert de uitvaart van mijn vader verzorgt, nu die van mijn moeder. Het was echt een zorg minder. Alles heel goed geregeld. Wij hebben het afscheid klein gehouden zoals mijn moeder dat wenste, zonder toestanden en met de familie samen in alle rust. We zijn Robert dankbaar voor het respectvolle rustige, goed geregelde afscheid wat hij mogelijk heeft gemaakt.

Een familie uit Tilburg

Robert was een grote steun voor ons in deze verdrietige periode. Dankzij Robert is het een mooi afscheid geworden.

Een familie uit Houten

We zijn zeer tevreden met uitvaartverzorging Robert van Haren. Er wordt met heel veel respect en rust omgegaan met de overledene en ook met de nabestaanden. Vriendelijk, rustig en geduldig, eventueel meedenken en tips geven voor de verdere invulling van het afscheid. Altijd klaar staan om vragen te beantwoorden. Dit hebben we 9 jaar geleden ook mogen ervaren bij het regelen van de uitvaart van onze vader en daarom hebben we nu weer deze keuze gemaakt.

Een familie uit Utrecht

Hele fijne persoonlijke begeleiding gehad van Robert en Jolanda, ondanks dat we het in besloten kring hebben laten plaats vinden was het een mooi en waardig afscheid. Dit is met name ook gelukt door hun warme medeleven, een eigen gemaakt gedicht, troost olie, extra bezoek aan huis om wat veranderingen aan te passen. En echt ook 24/7 bereikbaar voor alle vragen en wensen. Zeker een aanrader!

Een familie uit Den Bosch

Bij deze wil ik de heer Robert v. Haren en zijn medewerkers bedanken voor de respectvolle begeleiding en afhandeling van de crematie van mijn echtgenote. Mijn dochter en ik hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Van advies voor de tekst op de rouwkaart tot de financiële afhandeling met de verzekeringsmaatschappij heeft hij ons bijgestaan. Het ophalen bij het hospice en het afscheid nemen aldaar is door ons als zeer prettig ervaren. Ook in het crematorium alles tot in de puntjes verzorgd. Na afloop van de dienst kreeg ik van familie en vrienden veel complimenten over de mooie dienst, welke ik hierbij doorspeel aan het bedrijf. Nogmaals hartelijk dank, John van Putten Melissa Stolte-v. Putten

Een familie uit Houten

Robert is een fijne vent. Hij is duidelijk en handelt snel. Alle wensen zijn voldaan. Top Robert!

Een familie uit Borculo

Wij als familie willen u danken voor de respectvolle manier van werken van 'Crematie in stilte' en de heldere communicatie vanuit u.

Een familie uit Den Haag

Het vele contact wat we met Robert van Haren Uitvaartzorg hadden na het overlijden van onze tante, mevrouw van Rijn-Nass, verliep opnieuw naar volle tevredenheid. Er werd altijd netjes en snel gereageerd op onze vragen en (extra) wensen. De begrafenis zelf verliep ook goed, het was een waardig afscheid. Robert en zijn medewerkers zijn fijne mensen, wij bevelen hen van harte aan bij nabestaanden die waarde hechten aan een professionele- maar tegelijkertijd persoonlijke ondersteuning.

Een familie uit Demen (Ravenstein)

Mijn ervaring is zeer goed. Hij was goed bereikbaar, vriendelijk, meelevend, behulpzaam en hij nam uitgebreid de tijd om alles goed en duidelijk door te spreken en gaf ons alle tijd om keuzes te maken. Zo nodig gaf hij goed en duidelijk advies. Echt een aanrader dus dat zal ik ook zeker doen als ik de kans krijg. De dienst was echt helemaal passend bij de overledene en zeer goed verzorgd.

Een familie uit Oss

Wij waren heel tevreden hoe alles is verlopen! En zal zeker als nodig weer in zee gaan met dit bedrijf!

Een familie uit Amsterdam

Hallo Robert, Dankjewel voor je mail en je vriendelijke woorden. Bedankt ook voor de samenwerking, die ik als zeer prettig heb ervaren.

Een familie uit Gelderland

Goedemiddag Robert, De familie, vrienden en ik hebben een zeer goed gevoel aan de uitvaart overgehouden. De locatie vonden ze mooi en intiem. Bedankt voor alles en de goede wensen.

Een familie uit Noord Holland

Goedemiddag Robert, De familie, vrienden en ik hebben een zeer goed gevoel aan de uitvaart overgehouden. De locatie vonden ze mooi en intiem. Bedankt voor alles en de goede wensen.

Een familie uit Noord Holland

Beste Robert, Het was een moeilijke en vooral emotionele periode, maar ik kijk er met warmte en een goed gevoel op terug. Zowel voor haar overlijden als daarna (de uitvaart) hebben we denk ik mijn moeder de aandacht kunnen geven die zij verdiende en jouw inspanningen hebben daar zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Dank dus voor je begeleiding en empathie, ik kijk terug op een mooi afscheid van mijn moeder.

Een familie uit Overijssel

Ondanks het feit dat wij alleen met ons gezin aanwezig waren hebben wij toch een mooi afscheid kunnen geven en nemen. Ons gezin voelde zich echt begrepen door Robert en daarvoor een oprechte dank je wel.

Een familie uit Eindhoven

Budgetvriendelijk en toch zo correct en fijn behandeld. Alles verliep vlekkeloos met een vriendelijke uitleg vanaf aan begin aan de telefoon, tot aan de laatste dag van de uitvaart. Ook bij de begeleiding van de begrafenisondernemer was zeer vriendelijk en attent.

Een familie uit Den Dungen

Wij zijn zeer tevreden over Robert. Hebben het contact als warm en ondersteunend ervaren. Goed overleg over details.

Een familie uit Den Bosch

Robert heeft ons uitstekend begeleid en uitstekend geholpen.

Een familie uit Amersfoort

We hebben Robert inmiddels 3 keer gevraagd om ons te begeleiden na het overlijden van familieleden. Steeds na volle tevredenheid. Mocht er weer een uitvaart komen, dan bel ik Robert weer.

Een familie uit Amsterdam

Zeer tevreden over deze organisatie, contactpersoon, wijze van communiceren, afspraken en afhandeling.

Een familie uit Lelystad

Bijzonder vriendelijk en ongedwongen. Alles is goed geregeld en volgens afspraak verlopen. Robert van Haren zal ik iedereen aanbevelen als een naaste is overleden. Als wij iemand verliezen in de toekomst bellen we hem zeker weer om alles voor ons te regelen.

Een familie uit Rosmalen

Robert is een heel prettig en oprecht mens die uitstekend invoelt wat je doormaakt in deze zware tijd , helaas of misschien gelukkig , heeft hij mij voor de tweede keer hier doorheen geholpen , de uitvaart was mooi , goed begeleid door het hele team en er was niemand aan het einde die er geen goed gevoel aan overgehouden heeft , Robert , nogmaals dank.

Een familie uit Almere

Zelf na de uitvaart contact gehad, ben zeer tevreden Kon alles vragen en mocht altijd bellen.

Een familie uit Amsterdam

Vriendelijke en zorgzame mensen met hart voor hun werk

Een familie uit Den Bosch

Heldere communicatie, duidelijke uitleg. We gebruikten het goedkoopste 'crematie in stilte' pakket, maar kregen meer dan waar voor ons geld. Waardig ophalen overledene, 1 persoon liep voor het voertuig uit de straat uit, we kregen foto's van overledene in de kist, we kregen bevestiging crematietijdstip, super geregeld. Er valt een last van je schouders zo fijn, prettig en snel dit ging. Aanrader.

Een familie uit Doorn

Robert is niet alleen zeer deskundig daarnaast is hij een warme persoonlijkheid die met passie zijn beroep uitoefent. Hij is een steun en toeverlaat voor ons geweest in deze moeilijke periode.

Een familie uit Badhoevedorp

Ik kan niet anders zeggen dan een fantastische uitvaart onderneming.

Een familie uit Breda

Professionele en gemoedelijke service

Een familie uit Den Bosch

Fijne, warme, respectvolle afhandeling van dit voor ons zeer emotionele moment. Bij deze uitvaartverzorger ben jij en de overledene een mens en geen product. Er werd meegedacht en de 'speciale' wensen van de overledene en onszelf werden mogelijk gemaakt. Mede daardoor is de uitvaart geworden hoe mijn lieve fantastische geliefde het gewild had!

Een familie uit Arnhem

Een bijzonder empatische ondernemer die niet in de markt is om je een poot uit te trekken. Hoofdzaak is dat er een waardige en betaalbare uitvaart komt die je met een goed gevoel achter laat. En dat is bij ons in ieder geval zeer goed gelukt. Alles is tot in de puntjes geregeld tegen een vergoeding die meer dan redelijk is te noemen. Onze dank is dan ook zeer gemeend.

Familie Klijn- de Mare uit Amstelveen

Prettig persoon, vaak langs geweest, niets is te veel, ik heb het als goed ervaren.

Familie van Doorn uit Houten

Prettig persoon, vaak langs geweest, niets is te veel, ik heb het als goed ervaren.

Familie van Doorn uit Houten

Zeer fijn contact gehad, en er is ontzettend mooi gesproken op de crematie van mijn schoonvader. Alles was goed geregeld.

Familie Terpstra uit Utrecht

Robert, dankjewel voor je geduld, je helderheid, je soepelheid in onze wensen en zorg voor een mooie uitvaart naar onze wens. Namens de hele familie Wielders

Familie Wielder uit Neder-Betuwe

Bijzonder vriendelijk en ongedwongen. Alles is goed geregeld en volgens afspraak verlopen. Robert van Haren zal ik iedereen aanbevelen als een naaste is overleden. Als wij iemand verliezen in de toekomst bellen we hem zeker weer om alles voor ons te regelen.

Familie Overberg uit Amsterdam

Wij vonden het vreemd om zomaar een budget uitvaartbedrijf te bellen om informatie te vragen maar onze zus wilde dat zo. Maar naar een paar ondernemers/of uitbuiters te hebben gesproken waar toch steeds de prijzen werden verhoogd kregen wij een tip van een collega van een familielid die hadden crematie direct een keer meegemaakt. Gebeld en in de avond zaten we rond de tafel om de wensen te bespreken wat mijn zus wilde geen bijkomende kosten en wij zijn verder gegaan met deze organisatie alles tot tevredenheid uitgevoerd en begeleidt. Wat heel belangrijk was dat vind ik dat er ook tijd wordt besteed aan de zaken die wij niet in de gaten hadden maar wat ook geregeld moest worden, zei hadden daar een mooie checklijst voor. Maar alles is zeer goed verzorgd ook de uitvaartceremonie die wij gezamenlijk deden. Met onze dank daarvoor.

Familie Wieringa uit Dongen

De hele uitvaart is conform na onze wensen tot op de puntjes volledig uitgevoerd. Hele goede contacten met de medewerkers van Robert van Haren er waren goede afspraken gemaakt korte lijnen en snelle reacties hulp en visites.

Familie Schroots uit Kerkdriel

De firma nam in alle rust, alle tijd bij het verzorgen van onze mam en wij mochten zelf helpen bij het verzorgen wat wij graag wilde alles is op tijd geregeld en verlopen. Wat ook heel fijn was hoe ze bij de dienst de kleinkinderen erbij betrokken. Het was het afscheid wat onze man en oma verdiende. Dank jullie wel

Familie Besrschoten uit Den Bosch

Wij hadden met de uitvaartzorg alles al vooraf besproken, bij het vooraf gesprek wat vrijblijvend was en gratis en waar ook de tijd voor werd genomen en geen opdringerigheid met het verkoop van zijn/hun diensten (wel anders meegemaakt). Het zat gelijk goed naar de benadering en alles wat besproken was is nagekomen. Zeer tevreden en boven verwachting.

Familie Meier uit Rosmalen

Na het overlijden van onze vader Wim, hebben wij Robert van Haren ingeschakeld wat een goede keuze bleek. Robert en zijn medewerkers hebben ons zeer goed bijgestaan en ondanks de corona een fijn afscheid gehad in Yarden Utrecht.

Familie van Rooijen uit Utrecht

Uitstekende begeleiding gehad en nazorg.

Famillie Madden uit Zaanstad

We hadden niet beter kunnen wensen. We zijn ontzorgt, we zijn goed op de hoogte gehouden. Alles is volgens afspraak verlopen. Robert en team: Bedankt!

Familie WIltholt uit Nijmegen

Robert heeft ons laten voelen dat onze man en vader met veel respect is verzorgd, waar we zeer dankbaar voor zijn.

Familie Ossendorp uit Amsterdam

Een goede verzorgde uitvaart, onze complimenten.

Familie uit Zaltbommel

Hartverwarmend en zo vol medeleven. We zijn nog steeds blij dat we die tip gekregen hadden van iemand. Alles is zo goed verlopen.

Familie Polderman uit Gorinchem

Wij hebben een fantastische uitvaart gekregen door de inzet van deze mensen. Alles tot in de kleine puntjes geregeld. Wat ook een enorme hoeveelheid stress voorkomt. Deze Mensen van Robert van Haren zijn zeer vriendelijk, zeer begaan en doen hun uiterste best om er een mooie uitvaart van te maken. Mijn grote complimenten aan het hele team!

Familie Fiks uit Epe

Een zeer professioneel uitvaartbedrijf, had nooit van ze gehoord maar een buurvrouw bij ons in de straat wel die had hun in geschakeld bij hun moeder en waren er zeer over tevreden. Nou ik kan zeggen wij ook wat die mensen allemaal voor je doen voor een betaalbare prijs dat is niet normaal echt wij zijn zeer dankbaar en blij om het team gekend te hebben.

Familie Berkman uit Zaltbommel

Sympathiek, no nonsense, geduldig en begripvol. Harde werker. Familie Volkert uit Breda: Goed bereikbaar, reageert snel wanneer dan ook. Komt afspraken na bedankt voor de goede zorgen.

Familie Janssen uit Bergambacht

Robert van Haren ervaren als betrokken persoon, denkt mee en komt zijn afspraken na. Aan alle verwachtingen voldaan

Familie Peters uit Best

Zeer goede uitvaart. Alleen zou ik ik in Amsterdam “De Nieuwe Ooster” erop attent maken dat de geluidskwaliteit onder niveau is. Ik kon de mijnheer die de uitvaart deed, bijna niet verstaan. De microfoon moet beter voor zijn mond geplaatst worden. Dat was mijn enige bemerking.

Familie Bazen uit Son en Breugel

Een voorbeeld voor velen.

Familie van Leersum - Steenstra uit Zaltbommel

Goede keuze, zeer vriendelijke en empathische verzorging.

Familie de Been uit Daamdonksveer

Dit is de tweede maal dat ik voor Robert van Haren heb gekozen juist omdat het direct klikte en ook vertrouwd voelde vanaf de eerste moment.

Familie Pruinboom uit Amsterdam

Robert en zijn team zijn zeer professioneel en hebben ons uitstekend geholpen bij de uitvaart van onze vader. Nogmaals zeer bedankt

Familie Rietdijk uit Nieuwegein

Zeer vakkundige begeleiding. Zeer vriendelijk en niet opdringerig, om er zoveel mogelijk geld uit te halen. Met zulke mensen word afscheid nemen een stukje dragelijker Bedankt voor de goede zorgen.

Familie Kroon uit Almere

Beste Robert van Haren, Nogmaals bedankt voor de juiste service. Jullie aanpak sluit perfect aan bij de wensen van wijlen mij tante. Groeten, Jeroen

Familie Kappels uit Enter

Ik heb deze uitvaartonderneming als zeer prettig ervaren , heel fijn persoonlijk contact en ze hebben aan alle persoonlijke wensen voldaan . Kortom alles prima geregeld .

Familie van Zandvoort uit Rosmalen

Zeer vakkundige begeleiding. Zeer vriendelijk en niet opdringerig, om er zoveel mogelijk geld uit te halen. Met zulke mensen word afscheid nemen een stukje dragelijker Bedankt voor de goede zorgen.

Familie Kroon uit Hilversum

Robert van Haren heeft zich heel correct aan de afspraken gehouden ook wat betreft de kosten. De heer Robert van Haren was iedere dag zelf aanwezig en heeft de wensen voor wat betreft de dia serie, en de door mij aangeleverde muziek uitmuntend geregeld met het crematorium. De Heer Robert van Haren was voor mij en de kinderen een goede en sociale man en heeft ons veel ondersteuning gegeven. (dit bedrijf is een aanrader)

Familie W. van Dijk

Als goede vrienden van JD hebben we gekozen voor een budget uitvaart. Hij was alleenstaand zonder familie in Nederland. De korte afscheidsceremonie in het Hospice was zeer waardevol. Door de mensen van de uitvaartonderneming werd er respectvol met hem omgegaan. Vanwege corona was het contact met de uitvaartondernemer alleen telefonisch en per email, maar dat was prima. Ik kreeg een foto van hoe JD in zijn kist lag en het tijdstip van de crematie. De akte van overlijden kreeg ik digitaal en per post. Alles bij elkaar genomen ben ik heel tevreden hoe alles geregeld werd.

Marianne Valk

Fijne dienstverlening, fijne man om alles mee te regelen en te bespreken.

Een familie uit Den Bosch

Fijne dienstverlening, fijne man om alles mee te regelen en te bespreken.

Een familie uit Den Bosch

Uiteraard was het een hele verdrietige periode. Een grote steun echter, was de zorg, respect en emotionele steun die wij mochten ervaren van die fantastische uitvaartonderneming en begeleider die het geheel op zijn eigen respectvolle maar toch heel persoonlijke manier leidde. Overigens was de hele uitvaart respectvol en persoonlijk. Alles was tot in de puntjes geregeld! Hoop, dat we er niet binnenkort weer gebruik van maken, maar, mocht de tijd daar zijn, van harte aanbevolen!

Een familie uit Rosmalen

Beste Robert, Bedankt voor de mooie woorden bij de begrafenis van mijn tante somber maar respectvol begeleid. De dragers waren ook zeer netjes. Ricardo

Ricardo

Mooi thuis op baring gehad, fijn begeleid in de tussen liggende dagen en bij de uitvaartplechtigheid.

Familie M. Zeegbregts

Zeer mooie en respect volle verzorging en crematie. Robert is er altijd voor je als je vragen heb ,ook de medewerkers zijn zeer betrokken en meelevend. Wij zijn zeer tevreden over Robert van Haren .

Familie Schieving

Lof voor de uitvaartverzorging van Robert van Haren Alle afspraken keurig verzorgd nagekomen tot aan huis aan toe.

familie F. sleutelberg – Schilder

Zeer meedenkend en zeer vriendelijk ben er zeer te spreken over.

familie de Wilde- van Rooijen

Robert van Haren is een betrokken persoon, zoekt naar mooie en goede oplossingen om een waardig afscheid te organiseren.

Maarten Pennings

De uitvaarwas eenvoudig, doch netjes verzorgd zoals wij wenste.

Familie Seijen uit Deventer

Wij zijn zeer dankbaar voor wat Robert van Haren voor ons gedaan heeft. Peter Kuster heeft zeer goed gesproken tijdens de dienst. Natuurlijk hoop ik ze voorlopig niet te hoeven te bellen, maar mocht er toch iets gebeuren , dan bel ik Robert meteen. Ik zou geen andere uitvaartondernemer willen hebben. Robert en Peter, dank jullie wel.

Familie Schaap uit Soest

Beste Robert en zijn team. Uit de grond van mijn hart, hartelijk dank voor de goede, fijne en bovenal persoonlijke begeleiding die wij van jou mochten ontvangen na overlijden van mijn man en onze vader. Ondanks het beperkte budget hebben we voor Richard een hele mooie persoonlijke uitvaart kunnen regelen en dat is zeker aan jou te danken. Lieve groet van Carmen Bakker van den Berg

Familie Bakker uit Hillegeom

Hierbij mijn dank voor de perfecte geregelde uitvaart van mijn dochter Jeannette. Na de uitvaart van mijn vrouw in november 2018 wat tot in de puntjes was verzorgd was de keus voor uw uitvaart bedrijf niet zo moeilijk. Ook nu zijn wij niet teleurgesteld in u en uw team. Uw advies wat de opbaring van Jeannette betrof was rustig en begrijpelijk voor mij. De dienst die wij uitsluitend in een kleine familiekring hielden was perfect verzorgt. Ook de persoonlijke aandacht liet niets te wensen over. Het was emotioneel dat onze dochter exact 13 maanden na mijn vrouw in dezelfde rouwauto is weggebracht. Ook nu regelde u het dat onze hond weer bij de crematie aanwezig mocht zijn. Zoals u weet was dit ook nu weer heel belangrijk voor mij. Nu heb ik Jeannette opgehaald bij Domstede en ze is weer thuis. Rest mij nogmaals mijn grote dank uit te spreken voor alles. Het was respectvol.

Jan Evers

De uitvaart heeft aan onze verwachtingen voldaan. Ondanks het beperkte budget, is het toch een waardig afscheid geworden. Ook het persoonlijk contact met Robert hebben wij als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik Robert bij een bekende van mij al aanbevolen.

Familie uit Dordrecht

Niets was deze firma teveel, mooi uitgeleide gehad met warme woorden en respect.

Familie uit Utrecht

Een goede Uitvaartverzorging zeer warm team met een fijne eigenaar die alles correct behandeld.

Familie uit Ammerzoden

Wij zijn zeer dankbaar voor wat Robert van Haren voor ons gedaan heeft. Peter Kuster heeft zeer goed gesproken tijdens de dienst. Natuurlijk hoop ik ze voorlopig niet te hoeven bellen, maar mocht er toch iets gebeuren, dan bel ik Robert meteen. Ik zou geen andere uitvaartondernemer willen hebben. Robert en Peter, dank jullie wel.

Familie uit Soest

De uitvaart was eenvoudig op wens, doch netjes.

Familie uit Deventer

Wij hebben Robert als een zeer prettige persoon mee mogen maken. Robert die dacht goed met ons mee kregen goede tips wat ook enorm in de bedragen scheelde. Alles was met hem bespreekbaar zonder druk of tegenspraak. Op de dag van de crematie was ook alles zeer netjes verzorgd en ook bij het crematorium, alles is na gekomen wat wij met Robert hebben besproken. Dankjewel Robert.

Leuke bericht van een familie uit ‘‘s-Hertogenbosch

Hallo Robert het is nog heel moeilijk te bevatten allemaal en mijn moeder gaat het nu pas beseffen dat haar man onze vader is overleden. Jullie waren echt top goed verzorgd Het zal tijd nodig hebben maar het komt goed Bedankt voor jullie medeleven en verzorging

Familie de Vos

Bedankt voor de goede zorgen die u verleende bij het overlijden van mijn vrouw. De opbaring thuis was als zeer prettig ervaren. Precies zoals zij het voor ogen had en zoals zij het met u had besproken jaren geleden. De verzorging van mijn vrouw en de opstelling van de kist dat samen verzorgd was met u broer Michiel was zeer correct uitgevoerd. En ik ben blij dat ik jaren geleden met u de uitvaarten van ons samen voor heeft geregeld. Het vertrouwen was er en u liet aan ons over wat wij wilde, en dat heeft u voor ons gerealiseerd. Ook de dagelijkse bezoeken waren prettig en niet alleen gesproken over het overlijden maar ook over privé zaken. De rouwauto was prachtig ook de dame die dat begeleide samen met u wij waren blij dat wij achter de stoet aan konden rijden naar het crematorium in Rosmalen wij zijn blij dat wij u hebben leren kennen toen u begon met u bedrijf in Rosmalen. Ik hoop zoals afgesproken dat je snel een keer op de koffie komt. Mijn dank is groot.

Gerard Verhagen

Bedankt Robert voor je inzet en begeleiding. Wij zijn allemaal zeer tevreden over de uitvaartdienst van Cocky. Hieronder ook de aanwezigen tijdens de dienst. We gaan nu inderdaad genieten van onze vakantie en daarna volgt nog een periode van hard werken in verband met de afwikkeling. We zullen desgevraagd aan Amstel laten weten dat alles volledig naar wens is verlopen. Wij wensen jou en Kimberly en je broer verder alle goeds toe.

Anky en Frank de Vries

Hartstikke bedankt voor de mooie uitvaart. Wij zijn zeer tevreden over de organisatie, aandacht en de professionaliteit van jou en jouw organisatie. Wij hebben ervaren dat jij, Roos en Robert net dat stapje extra hebben gezet wat het voor de nabestaanden mooier maakt dan alleen maar verzorgen van een uitvaart. Nogmaals Bedankt! Ga zo door!

Dani

Helaas was mijn vader Paul Wienneke op 24 oktober overleden. En ja sorry dat ik wat laat reageer maar ik had en heb daar nog steeds moeilijk mee. Mijn oom Robert Frank Wienneke heeft u benadert om een mooie en een goedkope uitvaart te regelen. En daar ben ik u zeer heel dank baar voor. De kleding die ik voor m’n vader had uit gezocht en de bril heb ik aan u geven van m’n vader voor de opbaring was echt heel mooi, en dat u de haren en de baard had gewassen en geknipt dat was ook echt heel waardig. Ik heb echt heel mooie afscheid van m’n vader genomen. Dat zou hij echt zo gewild hebben. Bedankt voor alles en sorry dat ik wat laat reageer. Robert van Haren is echt een aanrader. Als je heel weinig geld hebt. Bedankt voor alles. Hun krijgen van mij een 10

Lia Wienneke, Uithoorn

Beste Robert, Het is al wel een paar maanden geleden dat mijn zoon is overleden, maar ik wil toch nog erg graag jullie bedanken voor de manier waarop jullie alles hebben geregeld. Het was een zware tijd voor ons maar jullie hebben goed aangevoeld dat wij allen achter de beslissing van mijn zoon stonden en hebben ons allen met respect behandeld. Heel veel dank.

Nellie Nutgeren

Robert van Haren heeft ons gedurende de verdrietige periode uitstekend geholpen. Hij heeft ons continu geïnformeerd over de status van de voorbereidingen, was erg meelevend en begripvol. Ik gun iedereen een uitvaartondernemer als Robert van Haren.

Familie Voigt - Klaassen

Robert heeft de tijd genomen om in zijn offerte nog wat advies en tips te geven. Dit was bij andere uitvaartondernemers niet het geval. Hierdoor kreeg zijn dienstverlening al een persoonlijke touch. Ook op de dag zelf is alles naar wens verlopen.

Familie de Groot.

Vanaf mijn allereerste telefoongesprek, kwam Robert zeer betrouwbaar en meelevend over. En mijn gevoel was juist. Prima uitvaartondernemer. Een man met een warm hart. En die zijn vak verstaat.

Familie A. Surksum - Hartel uit Amersfoort.

Ik vind dat al mijn wensen zijn vervuld. En dat alles keurig is afgewerkt. Bij deze dank ik U hartelijk.

Familie Eczl uit Schagen

Uitstekend, telefonisch goed bereikbaar, duidelijk, vriendelijk, zeer attent gezien de voor ons moeilijke omstandigheden. Ik zou deze begrafenisondernemer zeker aanbevelen.

Familie T. Verbaan uit Lochem

Ik heb het contact met Robert als heel prettig en persoonlijk ervaren, hij was zeer betrokken bij ons, zowel Robert als de medewerkers waren zeer respectvol. Alles Wat we besproken hebben is volgens plan verlopen. Ik beveel hem graag bij anderen aan, en mocht het in de toekomst weer nodig zijn dan neem is weer contact met Robert op.

Familie C. Kros uit Papendrecht

Bedankt voor de goede zorgen die u verleende bij het overlijden van mijn vrouw. De opbaring thuis was als zeer prettig ervaren. Precies zoals zij het voor ogen had en zoals zij het met u had besproken jaren geleden. De verzorging van mijn vrouw en de opstelling van de kist dat samen verzorgd was met u broer Michiel was zeer correct uitgevoerd. En ik ben blij dat ik jaren geleden met u de uitvaarten van ons samen voor heeft geregeld. Het vertrouwen was er en u liet aan ons over wat wij wilde, en dat heeft u voor ons gerealiseerd. Ook de dagelijkse bezoeken waren prettig en niet alleen gesproken over het overlijden maar ook over privé zaken. De rouwauto was prachtig ook de dame die dat begeleide samen met u wij waren blij dat wij achter de stoet aan konden rijden naar het crematorium in Rosmalen wij zijn blij dat wij u hebben leren kennen toen u begon met u bedrijf in Rosmalen. Ik hoop zoals afgesproken dat je snel een keer op de koffie komt. Mijn dank is groot.

Gerard Verhagen

Hallo Robert het is nog heel moeilijk te bevatten allemaal en mijn moeder gaat het nu pas beseffen dat haar man onze vader is overleden. Jullie waren echt top goed verzorgd Het zal tijd nodig hebben maar het komt goed Bedankt voor jullie medeleven en verzorging

Fam de Vos

Het is alweer 2 maanden geleden dat mijn liefste vrouw is overleden. U en u verzorgingsploeg en Kimberly hebben tot grote tevredenheid de uitvaart van mijn vrouw verzorgt. Alles is perfect verzorgt en geregeld. Thuis opbaring tot in de puntjes uitgevoerd zoals ik dat graag wilde. Toen wij wat angstig waren over de tempratuur onder de kist was u direct aanwezig en kon ons gerust stellen. En gelukkig er was niks mis mee. Ook op de vraag of de hond mee mocht naar de aula heeft u dat geregeld dat zij er bij mocht zijn. Geloof mij, dat was voor ons zeer belangrijk. Ik wil u dan ook bedanken voor de respectvolle behandeling van het hele gebeuren.

Jan Evers

Hartstikke bedankt voor de mooie uitvaart. Wij zijn zeer tevreden over de organisatie, aandacht en de professionaliteit van jou en jouw organisatie. Wij hebben ervaren dat jij, Roos en Robert net dat stapje extra hebben gezet wat het voor de nabestaanden mooier maakt dan alleen maar verzorgen van een uitvaart. Nogmaals Bedankt! Ga zo door!

Dani

Helaas was mijn vader Paul Wienneke op 24 oktober overleden. En ja sorry dat ik wat laat reageer maar ik had en heb daar nog steeds moeilijk mee. Mijn oom Robert Frank Wienneke heeft u benadert om een mooie en een goedkope uitvaart te regelen. En daar ben ik u zeer heel dank baar voor. De kleding die ik voor m’n vader had uit gezocht en de bril heb ik aan u geven van m’n vader voor de opbaring was echt heel mooi, en dat u de haren en de baard had gewassen en geknipt dat was ook echt heel waardig. Ik heb echt heel mooie afscheid van m’n vader genomen. Dat zou hij echt zo gewild hebben. Bedankt voor alles en sorry dat ik wat laat reageer. Crematie - direct is echt een aanrader. Als je heel weinig geld hebt. Bedankt voor alles. Hun krijgen van mij een 10

Lia Wienneke, Uithoorn

Crematie-direct: Robert heeft zich aan alle afspraken gehouden en was zeer vriendelijk in de omgang Dankjewel voor de goede zorgen voor mijn moeder en voor ons.

Familie A.H.H. uit Alkmaar

Het is al wel een paar maanden geleden dat mijn zoon is overleden, maar ik wil toch nog erg graag jullie bedanken voor de manier waarop jullie alles hebben geregeld. Het was een zware tijd voor ons maar jullie hebben goed aangevoeld dat wij allen achter de beslissing van mijn zoon stonden en hebben ons allen met respect behandeld. Heel veel dank.

Nellie Nugteren

Firma crematie-direct, Uitstekend! Persoonlijk, professioneel, zeer klantgericht. Boven elke verwachting, warm aanbevolen! Met vriendelijke groet,

Familie C. Keuken

Bescheiden op de achtergrond, gaf voldoende tips en bood tijd om hierover rustig na te denken. Veel dingen konden we achteraf aangeven en nog switchen per mail. Duidelijke uitleg op de dag van de crematie zelf. Wij kunnen terugkijken op een waardig afscheid.

Ina Oosterhof

Vriendelijke man, die ons direct heeft geholpen toen wij laat in de avond belde. Dhr. bleef ons op de hoogte stellen van voortgangen. Erg prettig ervaren

Familie van den Bosch.

Robert van Haren heeft ons gedurende de verdrietige periode uitstekend geholpen. Hij heeft ons continu geïnformeerd over de status van de voorbereidingen, was erg meelevend en begripvol. Ik gun iedereen een uitvaartondernemer als Robert van Haren.

Familie Voigt - Klaassen

Robert heeft de tijd genomen om in zijn offerte nog wat advies en tips te geven. Dit was bij andere uitvaartondernemers niet het geval. Hierdoor kreeg zijn dienstverlening al een persoonlijke touch. Ook op de dag zelf is alles naar wens verlopen.

Familie de Groot.

Prettig in het contact. Professioneel geregeld, maar wel met grote mate van betrokkenheid.

PC van de Meeberg.

Wij zijn zeer goed begeleid na het overlijden van onze vader, zelfs na het overlijden steeds contact gehouden met de uitvaartbegeleider. Niet zoals de meeste het geld is binnen en basta.

H van de G

Ik heb Robert als een integer, rustig en professioneel persoon ervaren. Het heeft mij echt steun gegeven in een eenzame week en ook een stressvolle week. Had mezelf niet beter kunnen wensen. Eeuwig dankbaar!!

Familie Bilthoven

Bedankt voor het netjes en persoonlijk regelen van de uitvaart van onze moeder/schoonmoeder, we hebben de enquête voor je ingevuld met de mededeling dat we uiterst tevreden zijn over hoe je ons geholpen hebt met de uitvaart. Verder komen we een beetje tot rust en hebben we vrede met het overlijden het Gemis blijft natuurlijk , maar ze heeft een plaatsje in ons Hart en dat gaat er nooit meer uit.

Familie Stekelbos

Bedankt voor het netjes en persoonlijk regelen van de uitvaart van onze moeder/schoonmoeder, we hebben de enquête voor je ingevuld met de mededeling dat we uiterst tevreden zijn over hoe je ons geholpen hebt met de uitvaart. Verder komen we een beetje tot rust en hebben we vrede met het overlijden het Gemis blijft natuurlijk , maar ze heeft een plaatsje in ons Hart en dat gaat er nooit meer uit.

Familie Stekelbos

Robert, vorige week maandag hebben mijn familie en ik afscheid genomen van onze moeder/vrouw. Wij zijn heel tevreden over hoe respectvol je was, een goede samenwerking. Dat je toch op ons verzoek er voor hebt gezorgd dat wij nog een paar dagen bij onze moeder konden zijn. We hebben er nog over gepraat en we dachten er allemaal hetzelfde over. Heel fijn dat jij ons hebt geholpen met alles regelen. En achteraf nog een email ontvangen met de vraag hoe het nu gaat met ons, heel aardig. Heel erg bedankt hiervoor, namens ons allemaal.

Familie Brankaert

De begeleiding van Robert en Kimberly van de uitvaart van onze vader was persoonlijk en professioneel. En kon geheel in stijl van de laatste wens vervuld worden.

Ben en Erna

Wij kijken terug op een hele mooie persoonlijke begrafenis. Wij willen Robert van Haren en medewerkers bedanken voor de persoonlijke benadering zei hebben liefde voor hun werk. Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding.

Familie Dijkstra

Vlotte afhandeling,begreep onze keus,verzorging voor mijn moeder erg netjes,uitvaartondernemer was niet te zakelijk wat ik erg belangrijk vindt in een rouw situatie,heeft rekening gehouden met afscheid toen mijn moeder in de kist werd begeleid.

Jose H

Wij waren heel tevreden over de uitvaart van mijn schoonmoeder. We hebben het op onze eigen manier kunnen doen, maar waren ook heel blij met de professionele ondersteuning bij het verzorgen en in de kist plaatsen van de overledene. Ook het afscheid op haar eigen kamer in het verzorgingshuis was warm en persoonlijk en we konden er rustig de tijd voor nemen. We hebben haar gezamenlijk naar buiten gebracht, de kinderen begeleidden de kist en hebben hem in de auto gezet. Het had niet mooier kunnen verlopen. Bedankt Robert en zijn medewerkster leuk en een vriendelijk koppel zijn jullie.

Familie uit Amsterdam

De uitvaart is mooi verlopen. Heeft helemaal aan mijn verwachting voldaan.

Familie Rietveld – van Haren uit Utrecht

De uitvaart is mooi verlopen. Heeft helemaal aan mijn verwachting voldaan. Namens de gehele familie van de Vorstenbosch hartelijk bedankt voor de goede zorgen! Hele vriendelijke en lieve mannen zijn jullie en ik ben zeer tevreden! Familie VorstenboschDe familie is dankbaar voor het mooie en persoonlijke afscheid wat Robert van Haren en zijn team verzorgd heeft.De familie is dankbaar voor het mooie en persoonlijke afscheid wat Robert van Haren en zijn team verzorgd heeft.

Familie van de Vorstenbosch uit Vlaardingen

Robert was echt een steun voor ons en onze familie! De uitvaart was ook heel goed geregeld en verzorgd, ook voor het lage tarief waar een kist voor aangeboden werd dat krijg je niet voor die prijs bij de grote concurrenten wij waren daarom zeer tevreden over Robert van Haren uitvaartverzorging.

Een familie uit provincie Gelderland / Lingewaard

Zeer correct, netjes en professioneel. Je kunt merken dat er veel ervaring aanwezig is. Aanpassingsvermogen om iets te veranderen in zo’n korte tijd is zelfs mogelijk. Wij waren zeer te spreken over Robert.. Familie Metsemakers uit Eindhoven

Familie J. Metsemakers,

Na wat aanpassingen op de offerte, en een geweldige uitvaartbegeleiding, kan ik je mededelen dat het heel erg goed is gegaan. Ondanks het kleine budget ,zijn we ontzettend goed door jullie geholpen wat een Toppers zijn jullie!!! .De uitvaart zelf was , hoe gek dat ook mag klinken, zo ontzettend mooi. Er waren sprekers en de live zanger . Dus mijn broer heeft een bijzonder en prachtig afscheid gehad. Al met al zijn wij hier in Zaandam ontzettend tevreden. Wel Bedankt hiervoor en natuurlijk ook voor je bemiddeling , heel erg bedankt .Mocht er in de toekomst onverhoopt zo een situatie zich voordoen zal ik zeker niet schromen om je weer te benaderen !! Namens de gehele familie bedankt!!

FC

Robert is vanaf de eerste dag betrokken geweest bij het overlijden van mijn man en vader van mijn zoons en hij heeft de gehele uitvaart naar tevredenheid begeleid. Ook het verdriet deelde hij met ons een uitvaartverzorger met gevoel. Ook zijn medeleven na een week hoe het met ons ging, waren hartverwarmend. De plechtigheid in het gedenkpark in Amsterdam werd goed begeleid door Robert en Gerrie de wensen die wij hadden konden goed ingevuld worden alle wensen die er waren hebben zij gerealiseerd. Dankjewel crematie-direct.

Robert en Gerrie

wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede en respectvolle uitvaart van mijn vader Gerrit de Groot. Alles is gegaan zoals hij wilde, en jullie inbreng heeft daar zeker toe bijgedragen. Dus bij deze, diep respect zoals jullie de wensen van de nabestaande ,en overledene respecteren.

Familie Hooglander

Robert hebben wij al een aantal keren al meegemaakt met uitvaarten in onze familie kringen, schoondochter, zuster van mijn overledene vrouw en de mede directeur van ons bedrijf!! Hij weet waar hij voor staat en wat hij doet alles zeer correct en transparant!! Wel even een tip voor Robert je spreekster volgens mijn dochter Tessa genaamd graag gepaste kleding was te casual vrouwen kleding maar dat is maar een klein puntje. Familie van Vliet uit IJsselstein

Familie van Vliet

Hallo crematie-direct, Omdat ons budget niet toerijkend was om een uitvaart te bekostigen hebben wij via onze huisarts een link toegewezen gekregen van jullie crematie-verzorging. En alles is na tevredenheid verlopen. Mijn man hebben jullie toen opgehaald in het ziekenhuis Zwolle, en alles verzorgd zelfs bij de gemeente. Een pakket samengesteld naar het bedrag dat wij konden bekostigen, dit is nog een ondernemer die meedenkend is en eerlijk .

Familie Meier

Zeer goed verlopen. Ook zeer tevreden over de kleine persoonlijke wensen, die er nog waren. Famile Rudy Maes uit Terneuzen

Familie Rudy Meys

Zeer tevreden over de begeleiding en het uitvoeren van de uitgesproken wensen die wij hadden. Een bedrijf die nakomt wat er gezegd word. Offerte en eind factuur niet afwijkend alles was gewoon naar tevredenheid.

Familie J. Groenedijk

Na een conflict met een ander Budget bedrijf waar wij niet netjes zijn behandeld en zijn bedonderd hebben wij via via crematie-direct ingeschakeld. Ondanks zijn drukte en het tegen werken van het andere budget bedrijf heeft Robert ondanks de drukte met een collega uit Amsterdam mijn broer op kunnen halen in Groningen. Ze hebben alles netjes op de rit gezet en een mooi afscheid voor mij broer verzorgt top kerels.

Familie van Wijngaarden

Echt heel netjes geholpen door deze mannen! Super!

Familie Fleur Sharland

Robert hebben wij al een aantal keren al meegemaakt met uitvaarten in onze familie kringen, schoondochter, zuster van mijn overledene vrouw en de mede directeur van ons bedrijf!! Hij weet waar hij voor staat en wat hij doet alles zeer correct en transparant!! Wel even een tip voor Robert je spreekster volgens mijn dochter Tessa genaamd graag gepaste kleding was te casual vrouwen kleding maar dat is maar een klein puntje.

Familie van Vliet

Omdat ons budget niet toerijkend was om een uitvaart te bekostigen hebben wij via onze huisarts een link toegewezen gekregen van jullie crematie-verzorging. En alles is na tevredenheid verlopen. Mijn man hebben jullie toen opgehaald in het ziekenhuis Zwolle, en alles verzorgd zelfs bij de gemeente. Een pakket samengesteld naar het bedrag dat wij konden bekostigen, dit is nog een ondernemer die meedenkend is en eerlijk . Dankjewel,

Familie Meier

Zeer goed verlopen. Ook zeer tevreden over de kleine persoonlijke wensen, die er nog waren.

Familie Rudy Maes

Netjes en correct afgehandeld.

Familie Akkermans

Na een conflict met een ander Budget bedrijf waar wij niet netjes zijn behandeld en zijn bedonderd hebben wij via via crematie-direct ingeschakeld. Ondanks zijn drukte en het tegen werken van het andere budget bedrijf heeft Robert ondanks de drukte met een collega uit Amsterdam mijn broer op kunnen halen in Groningen. Ze hebben alles netjes op de rit gezet en een mooi afscheid voor mij broer verzorgt top kerels.

Familie van Wijngaarden

Robert, bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van Peter. Fijne gedachten aan overgehouden.

Familie Verwoet

Crematie-direct is een zeer goede landelijke organisatie die wij tegen kwamen op het internet het eerste contact viel gelijk in goede aard en zijn met deze firma in zee gegaan voor het verzorgen van de uitvaart van Irene. Alles was keurig nette verzorgers/overbrengers een advies voor velen hier zit u ondanks het verdriet goed.

Familie Goor

Crematie direct vanaf het contact na het overlijden van August heb ik jullie crematie direct gecontracteerd voor het verzorgen van de door hem zelf gekozen sombere en simpele uitvaart. Het was zijn eigen wens en dat werd door de uitvaartverzorgers goed nagestreefd. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor.

Familie Schoonderbeek

Dankjewel voor het verzorgen en de goede en fantastische begeleiding van de uitvaart van ons Jan!! Er was iets moois door jullie georganiseerd…. Waar nog steeds over na wordt gepraat.

Familie Verbruggen

Het verlies van Karel Kegelaar is een moeilijke ervaring in het leven. Veel verdriet, leegte twijfel en de pijn is groot. Er moest veel geregeld worden maar jij maakte alles dragelijk. Het was een mooi laatste herinnering die tranen en verdriet dragelijk heeft gemaakt.

Familie Kegelaar

Uitvaartverzorging Robert van Haren jullie hebben ons goed door de eerste dagen heen geholpen, alles is na wens verlopen goede en persoonlijke aanpak en adviezen.

Familie Deckers

Robert wij willen jou in het zonlicht zetten, na de donkere dagen van het overlijden van onze Rita. De uitvaart werd geheel correct verzorgt!! Het concept wat jij gebruikt is heel aannemelijk geen tijdsdruk en alles kan onder een dak georganiseerd worden. En zoals je zegt na de dienst in het crematorium gaat de overledene ook alleen naar de ovenkamer en wij organiseren dat geheel na de uitvaartdienst. Dat is een pluspunt en het scheelt een gigantisch bedrag op de eind factuur!! Zoals op de beoordeling van je staat een dikke 10….

Familie Van Den Berg

Beste Robert van Haren, Hartelijk Dank voor de goede zorgen en correcte afhandeling. Met vriendelijke groet,

Familie Balvers

Ik wil de uitvaartverzorging bedanken voor de goede service. Correct gehandeld na onze offerteaanvraag wensen stonden centraal en niks was te gek. Robert was duidelijke goede afspraken gemaakt met hem ik wist dat hij mijn opdracht zeer respectvol zou uitvoeren. Wat ook zeer goed is volbracht.

Familie Hoeven

Bedankt Robert en G.G.Z voor jullie goede begeleiding tijdens en na het overlijden van onze mam. Het afscheid nemen van haar is verlopen zoals zei het wilde, en wij vonden het goed verzorgd.

Familie Van Gaal

Na het overlijden van onze moeder hebben wij crematie-direct alles laten verzorgen. Er werd met respect omgegaan met al onze wensen, die goed na werden gestreefd. Keurige ondernemers met het hart op de juiste plaats. Lage kosten en een goed voorkomen. Dank u wel voor de goede begeleiding.

Familie de Zwaag

Zeer goede verzorging en begeleiding en niet te duur.

Familie Dijkstra

Toen mijn zoon Alex kwam te overlijden hebben wij Crematie-Direct gebeld om zijn crematie te verzorgen , al heel snel was Robert bij ons thuis om Alex op te baren. Echt heel goed gedaan hij lag er mooi bij, daarna ontspannen gepraat . Ook de dagen daarna waren goed verzorgd en we hebben de uitvaartdienst geregeld . De uitvaart was super geregeld en mooi . Ik zou iedereen Crematie -Direct willen aanbevelen, zeker conform prijs afspraak. Zeer fijne benadering ,alles tot in de puntjes geregeld . Zeer aan te bevelen ,Robert en broer ik ben zijn naam kwijt , daarom niet minder nog geweldig bedankt. Robert nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Groeten Aad + Angelique +Sandra en rest familie Vonk te Zoetermeer.Robert heeft met uiterst veel respect voor ons en onze moeder/oma gezorgd. Hij heeft ons veel uit handen genomen en de uitvaart is exact gelopen zoals wij hadden verwacht. Wij willen Robert daarom nogmaals heel hartelijk bedanken voor zijn perfecte diensten.

Familie Vonk

Het formeel samenzijn was een goed optie van je, wij kunnen terugkijken op een mooie afsluiting van het overlijden van ons trotse vader (schoon) opa en overgroot opa. Een oprechte groet,

Familie Kwint

Toen het overlijden van onze moeder/oma snel naderde zijn wij via Google op zoek gegaan naar een uitvaartondernemer. Bij het eerste telefonisch contact met Robert van Haren werden al onze vragen direct beantwoord en wisten wij al snel dat als het moment daar zou zijn wij hem graag om zijn hulp zouden willen vragen. Enkele dagen later was het moment daar. Robert was nog volledig op de hoogte van de al besproken zaken en stond kort na overlijden al op de stoep voor de eerste verzorging en het afstemmen van de wensen. Ondanks dat er veel op je af komt in deze situatie, verliep dit proces erg gemakkelijk. Robert zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelde door zijn prettig en niet beladen benadering. Robert heeft met uiterst veel respect voor ons en onze moeder/oma gezorgd. Hij heeft ons veel uit handen genomen en de uitvaart is exact gelopen zoals wij hadden verwacht. Wij willen Robert daarom nogmaals heel hartelijk bedanken voor zijn perfecte diensten. De beoordeling mag online gedeeld worden. Wij promoten graag jouw diensten. Robert heeft met uiterst veel respect voor ons en onze moeder/oma gezorgd. Hij heeft ons veel uit handen genomen en de uitvaart is exact gelopen zoals wij hadden verwacht. Wij willen Robert daarom nogmaals heel hartelijk bedanken voor zijn perfecte diensten.

Familie Veld Linneweever

Wij hebben in de familie verschillende crematies meegemaakt en tot nu toe hebben wij geconstateerd dat het bij Robert van Haren zeer goed en netjes is geregeld. Op 15 januari is onze moeder overleden in de Wellen in Oss!! Dan merk je duidelijk tijdens de dagen van het overlijden en de plechtigheid zelf dat het goed is. Het is vanaf het begin duidelijk wat je van het hele gebeuren kan verwachten. Bij andere uitvaartenverzorgers in de regio is het stouwwerk en rommelig veel vrouwen in de regio meegemaakt spreken gaat dan wel voor de auto lopen ook maar het organiseren laat dan te weten over. Ja en dan volg je de rest maar op kudde gedrag he…. Maar bij Robert van Haren is het beter geregeld. Er werd goed naar mij geluisterd naar wat ik wilde i.p.v. dat er ondernemers zijn die ons opleggen zo gaat het gebeuren. Ik wist van tevoren wat ik kon verwachten en wat ik wilde en als ik twijfelde dan kreeg ik van de heer van Haren het juiste antwoordt. Het is een persoonlijke uitvaart geworden zoals mij moeder het gewilt zo hebben. En dan denken dat je bij de grotere beter af zou zijn!! Mijn keuze voor van Haren is een bewuste keuze geweest door mond op mond reclame en ook qua begroting zeer netjes . Het resultaat is mij goed bevallen vanwege deze goede ervaring, ooit zullen wij weer bij Robert aan moeten kloppen!! Bedankt

Een familie uit Oss

Alles volgens afspraak, fijn dat wij in het uitvaartcentrum samen met de broers mochten verzorgen zonder tijdsdruk, de uitleg en de persoonlijkheid waren top. Zal jullie in ons verzorgingshuis goed aanprijzen. Fijne groet van ons.

Familie Bennekom

Beide keren bij zowel crematie van dhr als mevrouw van poppel hebben wij het contact met u als zeer persoonlijk ervaren. Het is fijn om een meedenken en vooral meelevend persoon te hebben bij zo een moeilijke tijd. Dank u wel voor uw begeleiding. Ook namens de zoon brian van poppel

Familie van Poppel

Prettige persoon die eerlijk is over de mogelijkheden en over het financiële plaatje.

Familie H. Zandvoort

Graag willen wij jou bedanken voor de fijne begeleiding en het geduld wat je had in onze niet gemakkelijke familie. Maar heb de test doorstaan hihi. De crematie leidde je helemaal op een professionele manier in goede banen. Groot verdriet toch mooie herinneringen,

Familie Netten

Graag wil ik je bedanken voor de keurige uitvaart van mijn zuster Marianne. Je professionele benadering en betrokkenheid heb ik zeer op prijs gesteld. Het was ondanks de trieste gebeurtenis een waardig afscheid. Gaarne beveel ik je bij anderen aan.

Familie Scholtes

Zeer goede en persoonlijke begeleiding. In de periode van het overlijden en de dagen erna. Robert is een zeer relax persoon duidelijke lijnen omtrent de uitvaart. Je weet wat er gaat komen en waar je aan toe bent. Al klinkt het raar zijn aanwezigheid missen we.

Familie Pluym

De heer van Haren, namens familie de Groot willen we je met recht uit ons hart bedanken voor de goede zorgen en het begeleiden van de uitvaart. Als er iemand uit je kring wegvalt dan is er een groot verlies. Jij hebt het dragelijk gemaakt.

Familie Groot

Beste Robert,een bedankje voor de prettige en no nonsense manier waarop je de crematie van mijn moeder hebt verzorgd. Ook de uitvaartbegeleidster heel erg bedankt voor de makkelijke en aangename speech die je bij de dienst hebt gegeven. Voor jullie en de afhandeling door jullie bedrijf een hele dikke tien en een warme douche. Dank je voor alles.

Familie Hardeman

Mijn Moeder, ik en familie willen jou graag nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons heeft betekend de afgelopen week. Met uw perfect inlevingsvermogen heeft u ons, vanaf de eerste dag van het overlijden tot aan de crematie, op een uiterst efficiënte en serene manier begeleid met respect voor het kleinste detail maar ook voor de emoties. Je luisterde, maar soms ook gewoon aangevoeld, wat er moest of niet . Je was goed bereikbaar en volgde iedere vraag of twijfel heel snel op. Een uitvaartverzorging die de verwachtingen ver overschrijdt, maar die zo nodig is op momenten zoals deze. Robert dankzij jou en je medewerkers kunnen we ons de crematie van ons pa herinneren als een mooi eerbetoon. Alles was gewoon vlekkeloos.

Familie Leenders

Mijn Moeder, ik en familie willen jou graag nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons heeft betekend de afgelopen week. Met uw perfect inlevingsvermogen heeft u ons, vanaf de eerste dag van het overlijden tot aan de crematie, op een uiterst efficiënte en serene manier begeleid met respect voor het kleinste detail maar ook voor de emoties. Je luisterde, maar soms ook gewoon aangevoeld, wat er moest of niet . Je was goed bereikbaar en volgde iedere vraag of twijfel heel snel op. Een uitvaartverzorging die de verwachtingen ver overschrijdt, maar die zo nodig is op momenten zoals deze. Robert dankzij jou en je medewerkers kunnen we ons de crematie van ons pa herinneren als een mooi eerbetoon. Alles was gewoon vlekkeloos.

Familie Nekken

Dank je wel voor het begeleiden van de crematie van onze moeder op 18/11, na wat telefoontjes gepleegd te hebben is door de duidelijkheid de antwoorden en de lijnen de keuze op jullie gevallen. Na afloop hebben wij er nog steeds een goed gevoel eraan overgehouden. Precies wat wij voor oog hadden…

Familie van Gent

Na het overlijden van een dierbare sta je ineens voor de keuze welke uitvaartverzorger kan aan onze wensen tegemoet komen zonder meteen met extra kosten te dreigen. Na een belronde bleek Robert van Haren de enige uitvaartverzorger die begreep wat wij wilden. De uitvaart hebben we grotendeels zelf georganiseerd en Robert van Haren heeft ons daarbij uitstekend geholpen om het een waardig afscheid te laten zijn.

Familie Vos

Beste Robert, op 25 juli jl. overleed onze pa. Wij de familie hebben jou als zeer prettig ervaren met jou kunde en je rustige voorkomen. De opbaring was ook fantastisch geregeld ondanks de warmte is pa tot de laatste dag goed gebleven bij en in zijn vertrouwde omgeving. Ook dat wij mijn vader mochten begeleiden naar de auto. De hele begeleiding op de dag zelf geef het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Het sluiten van de uitvaartkist dat was ook heel fijn om daarbij betrokken bij te mogen zijn. De ideeën die mijn vader had voor zijn rouwkaart was ook goed door je verzorgt Robert een dikke 10 de beoordeling volgt nog na de afronding .

Familie Wolfs

3 jaar geleden leerde wij jou robert kennen tijdens het overlijden van mijn schoonzus moeder en vrouw van john. bep kemme van rixtel. De uitvaart was zeer goed voorbereid en uitgevoerd door van haren uitvaartverzorging. Nu 3 jaar later komt op 24 juli mijn broer john te overlijden door een auto ongeval waar hij niet meer boven op kwam hij overleed in tilburg. We hebbe geen minuut getwijfeld om jouw weer te bellen. Een dag na het overlijden hebbe we de uitvaart door genomen en alles op de rit gezet. De crematiedienst op 29 juli in vlijmen was top neergezet door jou en tessa de dienst goed voorbereid alle muziek de levensloop de gesproken stukken van mij waren verwerk in de dienst het liep goed in elkaar over. Na de crematie kwam robert nog bij het oudelijkhuis langs om de spullen terug te brengen en om met ons na te praten over de crematie. Robert en Tessa bedankt voor de goede zorgen.

Familie Kemme

Robert is een man van “no nonses”. Hij bied in mijn ogen diensten aan die afgestemd zijn op de situatie. Het resultaat is uiteindelijk hetgeen je wenst tegen een prijs die je wenst. Persoonlijke begeleiding is prima en Robert is een prettig persoon in omgang!

Familie Nijs

Robert is een man van “no nonses”. Hij bied in mijn ogen diensten aan die afgestemd zijn op de situatie. Het resultaat is uiteindelijk hetgeen je wenst tegen een prijs die je wenst. Persoonlijke begeleiding is prima en Robert is een prettig persoon in omgang!

Familie Nijs

Robert van Haren is een sympathieke, professioneel, innemend begripvolle man. Alles is verlopen volgens afspraak. Robert heeft ook goede tips gegeven. Waarvoor dank.

Familie Batenburg

Goed communicatief. Een Afspraak gemaakt is tevens een afspraak naar tevredenheid volbracht. Begeleiding is persoonlijk en aangenaam.

Familie Bolk

Ik ben zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. Aardige persoonlijkheid en iemand die zijn vak verstaat. Kan goed met klanten omgaan. De uitvaart heeft op 22/08/2016 plaatgevonden.

Familie Dongen

Dhr, Robert van Haren heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit tot in de puntjes toe zeer correct uitgevoerd. Ondanks onze emotionele stemming heeft Robert ons niets op gedrongen. Onze wensen gerespecteerd en nogmaals na volle tevredenheid uitgevoerd. Zelf na dan alles was geregeld en wij erna nog met een verzoek kwamen heeft Robert ook dit zeer netjes gedaan zonder enige extra kosten. Dank hiervoor. De uitvaart heeft op 15/09/2016 plaatsgevonden.

Familie Bloemers-Duijmelijnck

Dhr Robert van Haren, kan ik zeer zeker aanbevelen voor de uitvaartverzorging. Denkt met de klant mee, komt afspraken na, en regelt alles op kort termijn.

Familie Smits

Robert was erg vriendelijk, meelevend en hield overal rekening mee , Zorgde voor zakjes snoep en ranja voor de allerkleinste Een uiterst correcte uitvaart dank zij hem. De uitvaart heeft op 24 juni 2016 plaatsgevonden in Amersfoort.

Familie Tates

Wij zaten als vrienden en familie in een lastige situatie. Er was te weinig verzekering en de overledene had verder geen geld. Robert heeft meegedacht over hoe we toch een waardige crematie en dienst konden houden binnen het budget door vrienden en familie bij elkaar gebracht.

Familie Veldt

Nu een kleine week later is alles tot rust gekomen en hebben we kunnen verwerken en tot op een zekere hoogte kunnen accepteren. De dienst heeft daar zeker aan bij gedragen, deze was gewoon erg prettig en wat we voor ogen hadden. Bedankt daar voor!

Familie Van Laanen

Goed geregeld en fantastisch begeleid door Robert zelf. Ik kan alleen maar zeggen een dikke 10. Fien zou zelf ook zeer tevreden zijn hoe de begeleiding plaats heeft gevonden via de Annenborch te Rosmalen, vooral de tafel die je samenstelde met foto en het schrijfboek voor de bewoners waren door hem verzorgd dus tot nu toe geen zorgen gemaakt ook over de vakkundigheid van hem zaten wij niet in. Wij hadden hem via een kennis doorgekregen dat hij de uitvaartverzorgd had van hun tante in Oss

Familie Hintham

Gewoon geweldig hoe deze mensen alles regelden tijdens het overlijden van Antoon Hortsman. Hij overleed op de leeftijd van 89 jaar op 28/5. De gevoeligheid, perfectie, en de tijd die ze voor ons namen ik vond het echt geweldig!

Familie Nieuwenhuizen

Wij zijn respectvol begeleid tijdens het overlijden van onze vriendin die op 48 jarige leeftijd overleed op 31 mei in Bruchem (zaltbommel). Van begin tot eind was alles perfect geregeld. Jullie namen overal de tijd voor geen druk maar rust.

Familie Rijken

Beste Robert van uitvaartverzorging Robert van Haren, namens deze weg willen wij jou (jullie) zeer hartelijk bedanken voor de kunde en het uitvoeren van de uitvaart van mevrouw Vorstenbosch. Het is zo gegaan zoals wij het voor ons oog wilde je kunde de rust die je overbrengt zijn bij ons in zeer goed aard gevallen. wij zullen goede reclame voor jou en bedrijf maken. Het ga je goed,

Familie Vorstenbosch

Beste Robert, De uitvoering van de uitvaart en verzorging van mijn moeder was perfect geregeld. Boven verwachting en ook nog tegen een heel erg schappelijke prijs. Ook het meedenken om de uitvaart naar onze wensen in te richten wordt door ons zeer gewaardeerd. Met name het organiseren dat mijn moeder opgebaard kon worden bij de horeca-gelegenheid waar we graag met de familie afscheid wilde nemen van mijn moeder met een condoleance en koffietafel bracht een speciale persoonlijke noot in het geheel. Heel erg hartelijk bedankt voor je goede zorgen die ons verlies toch een beetje beter draagbaar maakte.

Familie De Bont

Ik ben zeer tevreden over de dienst, verzorging, en het regelen van alle documenten. De nota is geheel binnen de gemaakte afspraken. Bedankt voor alle zorgen, inzet en vooral zeer nette en persoonlijke verzorging van mijn moeder. Ook de dienst was zeer prettig en mooi, wat er in Rosmalen plaatsvond. Namens mijn zus, mijn vrouw en zwager bedankt. Onze dank is groot.

Familie van Alphen

De uitvaart van mijn moeder is zeer tevreden verlopen. De communicatie in de week van het overlijden tot aan de crematieplechtigheid was helder. Onze wijzigingen werden snel doorgevoerd en wij werden altijd netjes te woord gestaan door de heer van Haren. De uitvaart zelf verliep helemaal naar wens. De pakketten waar je uit kan kiezen bij de heer van Haren zijn overzichtelijk en zonder onvoorziene kosten achteraf. Erg prettig, zeker als je zo emotioneel bent en alles langs je… heen gaat. Als er weer een uitvaart plaats gaat vinden, zal ik zeker weer voor de heer van Haren kiezen.

Familie De Rooij

Mijn partner is op 22 maart 2016 overleden. Robbert kwam na het overlijden ter plekke en heeft ons uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Hij liet aan mij over hoe ik/wij de crematie wilden regelen en heeft mij daarbij uitstekend begeleid . Namens Cornelis moest de crematie zo eenvoudig mogelijk plaatsvinden want wij zijn toch maar metsen tweetjes zei hij. Robbert heeft hem afgelopen donderdag naar het crematorium gebracht. Robbert dankjewel voor je steun de afgelopen tijden dat wij elkaar telefonisch hebben gesproken, en het gesprek tijdens en na het overlijden bij mij thuis. Je sterke punten zeer persoonlijk. Meelevend, rustig staat voor je klaar en de perfecties bedankt daarvoor. Als mijn zoon komt laat ik het keurmerkbeoordeling invullen. Goede zaken!

Christine

Ons familielid is door u uitvaartverzorging gecremeerd. De beide uitvaartleider(ster) waren van het begin tot het eind bij het geheel betrokken en ze waren tot grote steun. De dienst was goed georganiseerd zeer persoonlijk ( daar kan het crematorium in Rosmalen iets van leren) de muziek stukken waren mooi verwerkt in en tijdens de dienst. Complimenten voor deze geweldige mensen en chauffeurs. Deze gebeurtenissen horen bij het leven wij hopen dat het nog lang duurt, maar komt er weer zo’n toeval voor in de familie kringen dan schakelen we zeker jullie weer in. Onze dank daarvoor.

Familie Van de Berg

Hallo Robert van Haren uitvaartzorg, Namens mij wil ik jullie hartelijk bedanken voor het uitvoeren van de uitvaart van Carolien. Van de nabestaande heb ik goede en positieve worden gehoord wat jullie betekenen in de moeilijke tijd van het plotselinge overlijden van een familie lid. Mijn dank is groot ik neem van de week nog even contact met je op groet

Familie uit Nistelrode

Hallo gebroeders van Haren, Vandaag een eindevaluatie gehad in het verzorgingshuis van mijn moeder. Ik kreeg van hun te horen dat jullie alles heel vakkundig hebben verzorgd tijdens het overlijden van mijn moeder. Omdat ik niet aanwezig kon zijn omdat ik in het buitenland verbleef in verband met mijn werkzaamheden heb alles aan u toegewezen om te regelen. En alles is zeer netjes afgehandeld en alle afspraken zijn nagekomen. Mijn dank daar voor van de week zal ik de beoordeling invullen van het keurmerk. greetz

Familie Knuls